Rólunk

Amit, most éppen olvasol, az az Egri Dobó István Gimnáziumban meghúzódó néhány száz diák “életét” bemutató (vagy legalábbis abba, egy kis betekintést nyújtó) digitális magazin. Nem egy átlagos diákújságról beszélünk ugyanis, amint az már remélem feltűnt, ez egy blog formájú weboldal. Bizony! Nem szigorú szabályok szerint dolgozunk, hanem mint heves vérű, ifjú titánok, elengedjük a fantáziánkat, kreativitásunkat és meglátjuk mi lesz belőle. Ha valami rosszul sül el, akkor sztornó, ha valami jól, akkor nitrót neki! Időnként itt-ott formálunk vagy reformálunk, és mindezt az iskola falai között (meg persze egyénenként, de otthon is). Ha szeretnél betekinteni egy igazán szaftos diákéletbe, ha szeretnél virtuálisan az iskolánk diákjává válni, átélni a sulis eseményeket, esetenként egy jót kacagni, vagy egy-egy filozofikus momentum alkalmával egy kicsit “gondolkodni”, akkor kövesd nyomon a történéseket, és látogasd minél gyakrabban az oldalunkat!
Tudom, hogy furcsán hangzik, de mindent amit az oldalunkon találsz, azt csak neked készítettük. Ez olyan mint egy plátói szerelem, számunkra te elérhetetlen vagy (valószínűleg azzal sem vagyunk tisztában, hogy kivel is van dolgunk), és mégis gyönyörű gondolatokat és irományokat vetünk klaviatúrára, ha már túlzott érzelem kitörésünk lenne, akkor még személyes képeket vagy akár videókat is megosztunk veled! Hát nem csodálatos? De.
Na mindenesetre mi itt leszünk, ha úgy gondolod, hogy egyhúron pendülsz a dobós diákokkal, vagy véletlenül, megmagyarázhatatlan okok miatt dobóssá váltál, akkor legyél te is itt!

Üdv.:
A “Van életünk” szerkesztősége